Direktlänk till inlägg 30 mars 2007

On Tour!

Av Lisbeth - 30 mars 2007 11:03

VI ÄR PÅ FRI FOT! VI ÄR PÅ RYMMEN IGEN...På söndag packas utställningsryggan! Ja! Då ska vi till Boxerklubbens MÖLO utställning i Sundbyholm. Hur många äro vi? Legio, ty vi äro många: mormor, dvs Yours Truly, Felix (barnbarn 11 år), utställningsföremålen Gunvald och pappa Jack. Hoppas möta upp ytterligare folk och ätteläggar. Det är minst 6 gråspettar anmälda! I ryggan det gamla vanliga, vattenskål, filtar, godis, utställningskoppel, vacc intyg, smörgåsar, fika, läskeblask samt stålar som F avlistat sina föräldrar. Dvs alla förutsättningar för en glad och fryntlig tillställning!Är det nån som har en susning om hur långt det är till Sundbyholms travbana (typ från Stockholm alt Norrtälje)? Har försökt med Eniro, men det funkar inte.Lär i vart fall få gå upp i ottan för utspisning av djur, husfadern får hedersuppdraget att släppa ut hästarna!---Efter herkuliskt städarbete; AV EN HÄNDELSE ställde sig mandrom på vågen - minus fyra pannor! Va! Har inte ens tänkt tanken att banta eller späka sig. Måste vara den förbättrade rörligheten, man knatar nu runt på lätta fötter!Tog fan i hågen och provade ett par mörkblå manchesterjeans som snälla svärsonen O donerat. Satt som gjutna! Nästa projekt är att komma i älsklingsbrallorna, ett par punkjeans köpta waaay back på Blue Fox/Fuck n Trend Wear. Lär bättra på den herostratiska ryktbarheten.Kom nu inte och säg att denna outfit är för ung. Det är sinnelaget det kommer an på, som Karlsson sa till Madame Flod. Hej hopp, nyduschad och svidad. Här ska köpas helgmorötter!--- Fått tillbaka mina armaniglasögon! Ingen hund hade sabbat dom denna gång utan högst Jag Själv på ett sätt som inte läsekretsen ska tröttas med. Hur som helst slipper jag famla runt i dimman och får med dessa just den eftersträvansvärda looken av lass gehen.

 
 
Ingen bild

Mellis Syster

30 mars 2007 12:28

Jag gjorde ett försök på Eniro och där mättes avståndet mellan Drottningdal till Sundbyholm (i Eskilstuna) upp till 193 km. Säg till om Du är intresserad av en exakt (?) vägbeskrivning!

 
Helene Jorsell

Helene Jorsell

30 mars 2007 12:35

Hej Lisbeth!

Kika på www.hitta.se och "vägbeskrivning". Där finner du både karta och vägbeskrivning, i alla fall till orten Sundbyholm utanför Eskilstuna. Enligt denna är det 17,8 mil från Norrtälje till Sundbyholm.

Lycka till / Helene

http://cheyenne.mine.nu

 
Britta

Britta

30 mars 2007 13:15

Googlade och hittade vägbeskrivning m m på den här adressen.
http://www.sundbyholm.com/
Googlade vidare på vägavstånd - avstånd mellan Norrtälje och Eskilstuna är 180km.
Ottan var ordet sa Bill, ordet var ottan sa Bull:0)

http://oxbergsblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Engelbert

30 mars 2007 13:44

Sundbyholms Travbana ligger strax utanför Eskilstuna (5-& km) och till Eskilstuna borde åtminstone Eniro hitta - Lycka till på utställningen.

 
Lisbeth

Lisbeth

30 mars 2007 14:20

Tack tack för all hjälp till en förvirrad åldring! Det känns tryggt att ha så många engagerade kamrater! Varken eniro eller hitta.se verkar tycka om Mac. Ursäkta! Hoppas Yours Truly kan göra Något för Eder i gengäld...

Ottan var det ja...

http://www.geocities.com/ulvuskennel

 
Ingen bild

Ingrid

30 mars 2007 15:15

Vilken svärson hade donerat dom? Den som jag har bidragit med?
Har något dunkelt minne av att han gav dig ett par såna..

 
Ingen bild

Annika

30 mars 2007 15:41

Hoppas man blir uppringd och får höra en truddelutt i luren.

Annika

 
Ingen bild

Lisbeth

30 mars 2007 17:07

Ingrid!

Den var den på alla vis omtänksamme och lagom långbente O som hade godheten att skänka sagda välsittande machesterbyxor till behövande svärmor.

Annika!

Truddelutt var det! Förhoppningsvis resulterar utflykten i söderled i ett hav av prisrosetter och säckar med hundmat! Om inte så har vi i alla fall haft TREVLIGT samt ÖVAT!

 
Michelle

Michelle

30 mars 2007 23:07

Ja då ses vi på söndag, kommer själv alldeles för tidigt då vissa bekanta (flera) ställer i en viss grupp 5, bara dryga hundra hundar före de uttråkade vintisarna som kommer vara där.
Jag kommer då med en eller två beroende på om en viss herre kommer för att klämma kulor på den unge herr Eddie eller ej.

http://www.geocities.com/nattsmygarn_marsvin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 4 februari 2015 10:34


   Vi som  jobbat för tidningen hittar överallt i och utanförorganisationen och har decenniers erfarenhet av faktainsamling ochnyhetsförmedling. Men ack nej! Detta får vi inte ägna oss åt sen de senastetio åren. Medlemmarna kan ju störas i sin rosa...

Av Lisbeth - 26 januari 2015 08:18


    I dagar när pennor höjs mot skyn och millioner manifesterar för yttrandefrihet och pressfrihet, kan man bara konstatera att detta gäller inte den sfär där undertecknad tillbringat större delen av ett yrkesverksamt liv. Journalister är inte v...

Av Lisbeth - 4 november 2014 21:51


  We are in Love and the Love i have for you never change do you know that Love? i feel same here ok.. You are my happiness you always make me feel better I love you more ...

Av Lisbeth - 20 oktober 2014 13:38


    Supreme Champion Yffranes New Moon Rising JW COTY 1 2013 waiting in the wings for judges´decision together wirt Co-owner/Breeder Marina. Yes, "Mandy" was awarded "StockholmsMästare"   His son Yffranes Someone Special aka "Bonney" - our l...

Av Lisbeth - 1 oktober 2014 06:13


Our Kits 4 months of age: Yfffranes Someone Special & Yffranes Tommy-Gun     Photo by Kicki Thenberg ...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards