Alla inlägg under oktober 2007

Av Lisbeth - 9 oktober 2007 13:25

till Ingrid på stora Ingrid-dagen! Och som DESSUTOM av en hel skrälldus sökande fick tjänsten! Se tidigare inlägg om jobbintervju. Stadigt kneg, mera deg, dvs fast arbete, högre lön. Uno som blir rospigg igen, blev så HÄR glad!


Känns berikande på något sätt, oklart hur. Man kan bli smått filosofisk; känner mig rik på, tja... upplevelser, erfarenheter. Det finns nästan inga prylar som mandrom trår efter. Det är min oomkullrunkeliga (just det, tulpanälskaren, använder fortfarandet DET ordet!) uppfattning att folk, (numera?), är fixerade av vad som tingligt är, alltså prylar, och mindre ser till "whereof is our portion under the sun".


Var var jag, jo berikning alltså. Yours Truly har inga skrytgrejor, vill inte HA tekniska leksaker eller prylar; fast scanner, fax, skrivare vore ju förfärligt vigt att ha förstås...Ingen Ipod (va ä dä?), ingen platt-TV (behövs sånt?).


MEN jag har god hälsa inklusive egna tänder, ha ha..., en snäll familj, vackra hästar, championshundar, en ljuvlig valp hämtas om prick en månad och alla mina barn har fast anställning. Rikis!

Av Lisbeth - 9 oktober 2007 10:26

Foto: Bitte Sjö Svensson

Tack Outi för kommentaren nedan!

Ang stamtavlan, får jag presentera Ella-Bella, som idag fyller 6 år. Grattis!

Ella-Bella är e Ch Hurradonets Valdemar Vallmo u Torparflickans Polstjärnan.

EB är mentalbeskriven, fulltandad, HD ua, är BIS-valp och har flera CK på utställning. En stilig tik av en modell och en karaktär som jag gillar. Mamma till nyblivne Champion Sänningegårdens Dizel Ask.

För ögonblicket är EB strängt upptagen 10-barnsmor till Sänningengårdens G-kull med bl.a lilla Gerda. Lyckos mig!

Av Lisbeth - 8 oktober 2007 18:06

Och sen blev Gerda så HÄR trött....Tack Bitte för härliga bilder!

Av Lisbeth - 8 oktober 2007 18:04

Foto: Bitte Sjö Svensson



Gerda ledsnade på fotografens bestyr. Gäsp!

Av Lisbeth - 8 oktober 2007 17:59

Foto: Bitte Sjö Svensson

Får vi presentera:
Gerda Nattviol, 3 veckor! Född på Sänningegården i Småland, e Skarsjötorps Anton u Ella-Bella. Lilla Gerda verkar begrunda sitt öde... kommer att städslas som hushund hos oss (om allt går väl) och efterträdare till Ada som nu är glad pensionär.

Av Lisbeth - 8 oktober 2007 13:57

Foto: Bitte Sjö SvenssonDagens söthetschock! Kolla på http://hem.passagen.se/sanningegardens/
Tio valpar i 40 shades of grey är presenterade individuellt, alla efter vars och ens personlighet. Jättefint jobbat och fotat av uppfödaren Bitte. Helt underbart!
Smakprov ovan; bror Gösta leker med våran (hoppas jag!) lilla Gerda. Man blir förbi av hjärtenupenhet...

Av Lisbeth - 7 oktober 2007 19:48

Snart halvvägs in i oktober, vad fort tiden går! Nästan alla västgötevalpar har flyttat till sina nya hem (snyft!) och allt har gått bra. Ägnade dagen åt att städa, skura golv och stryka tvätt.



Fru Reis kom on a surprise visit och inspekterade tibbevalparna. Vi fikade och drömde om kommande stordåd. Förhoppningsvis blir det en handlerkurs i höst. Den får vi gå, mina små valpar och jag, i brist på valpkurs som vi är blåsta på allihop.



INGEN av de valpägare som anmält sig har hittills kommit med på kurs! Inte jag heller! Nästa kurstillfälle är i april, dä är valparna 8 månader... Handlerkursen är ju inte samma sak som valpkurs, menar vän av ordning. Men det behöver ju inte vara! "But it aint nessecerely so...", som Sportin Life, uttolkare i tillvaron, framhåller. De små valparna får väl bli utställningsstjärnor, he he...







Hur som helst försökte jag föreviga de små tibbarna. Det gick inte så bra. De är ju små och runda, mestadels svarta och surrar runt åt alla håll som humlor. Lilla Amber stod iaf still med något intressant projekt så att det blev en bild. Ska försöka imorgon igen.

Av Lisbeth - 6 oktober 2007 11:05

Nu blir Ulvus Jack Frost en riktig påg! Här med matte Karoline före avfärden till Skåne.Lycka till!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards