Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Lisbeth - 1 mars 2008 08:22

Har du sett min döve bror?



han som var tamburmajor



Hörde inte vaktparaden



gick åt fel håll ut ur staden!



Precis så är det! Just nu känns det som Yours Truly inte kan göra NÅGONTING utan att saker går sönder, kostar mycket pengar, någon blir ond, sårad, beter sig idiotiskt, relationer i kras, bekantskaper sägs upp. Vaffö ä dä på dette viset?

Vilken skillnad från den ena dagen till den andra! Som igår: solen sken, fåglarna kvittrade! Beslöt att göra något åt Mitt Liv! Det vill säga fixa med djuren. Bytte och gjorde fint åt marsvinen. Alltid lika tacksamt, hela huset doftade gott av hö och friskt spån. Övade med fölet, borstade hästar och kammade manar. Övergick till att dona med alla vovvar, klippte klor och skrapade tandsten. Tog Ada till veterinären för den årliga hälsokontrollen. Ada befanns vara i toppform! Hjärta och lungor i prima skick! Fick till och med beröm för bantningen, Adas vill säga, inte min... Hon hade gått ner något kilo. Åkte på hemvägen till Ingrid med hö och morötter, sen en tur till Sika-skogen. Ada blev glad! Där hade hon spårat i yngre dagar, hon snusade runt med lilla svansen i topp. Träffade en trevlig hundägare, vi berömde varandras hundar. Vackra hästar med ryttar dök upp på stigen. Det var så vackert så man kan skrika! Såg en gammal Midsomer murder på TV. Slockande som en ljus vid midnatt.

Och så idag; regn och hemsk blåst. De igår pålagda rena mattorna äro smutsiga bortom all beskrivning. Ämnar inte röra mig en meter från hemmet. Vaknade med ett ryck i gryningen. Hade en ryslig dröm; bilens bakskärm hade trillat av! Gick ut och inspekterade. Mycket riktigt; någon onding har backat eller kört in i stötfångaren. Parkeringsskada? Så nu är man synsk till råga på allt! Vad har jag för nytta av det?



Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards