Alla inlägg den 23 mars 2008

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:39

...dvs Stockholm International Dog Show! 30 västgötaspetsar för danske domaren Kim Vigsö Nielsen. Gunvald befanns ha lite för mycket tonårsmull, för tjock med andra ord ha ha...och fick pris av blygsammare valör. Familjeäran försvarades av pappa Jack som spurtade hem segern i championklassen mot ett namnkunnig gäng från när och fjärran. Jack blev sedan näst bästa hane och fick CACIB. Man brukar väl inte vara helnöjd med annat än vinst rätt igenom. Men med tanke på sällskapet så är vi nog mycket belåtna med detta meriterande resultat.

Även tikklassen var mycket strong. Det var roligt att se Adas kullsyster Multi Ch Fennican Geeba Gerbera, i otrolig form vann hon veteranklassen och blev 2:a bästa tik. Det var mycket fina flickor, hela 10 CK-tikar om bästa tik.

Roligt att träffa faster Maud och kusin Helena som mycket lämpligt dök upp precis som vi klev ur ringen med CACIB-rosetten i högsta hugg!

Allra lyckligast var nog Ingrid, som fick höra att den lille skotten är född!

Tack Ingrid för gott sällskap, all hjälp och aldrig sinande espri & bon mots !

--

Är så här nyss hemkommen och ser på min väns blogg att det verkar gå åt rätt håll efter operationskrisen. Är gladare för det än för all världens CACIB! Alla segrar och lullull, vad båtnar väl det, om ens älskade vovve hänger på en skör tråd?

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:29

... hade en västgötaspets med, Skogsbygdens Nora SuperNova. Nora och Kim hade otur att gå ut i första par mot den mycket segertippade mopsen, som slutade BIS-2.
Stämningen var otrolig, folk hurrade och hejade så champangeglasen klirrade. Ojoj vilken fest! Sen poff var allt slut. Tyvärr hade en ny smidigare procedur med förbedömning gjort att tidprogrammet låg långt före än planerat. Alla som hade beställt taxi fick stå med långa näsor och vänta. Vår buss dröjde en timme. Vi, en huttrande skara i aftonkläder på Grands trappa... vad glad jag var för pälsen, Bitte!
Sen i säng som snälla pojkar och flickor, hoppas jag. Domarna skulle ju döma en massa hundar dan därpå. Ingrid, som var hundvakt å hotel, hade varit en ängel och rastat och månat om pojkarna, så dem gick det ingen nöd på.
Förvånansvärt pigga skuttade vi ur sängen 6.30 För sen var det dags för...

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:18

Den 400-hövdade skaran gäster under Vinterträdgårdens kristallkronor intog under glatt och muntert samtal en delikat middag. Allt var synnerligen väl ordnat av Grand Hotels personell, ända till den stora finalen - desserten - som bars av servitörer i en lång rad nerför trappan i spektakulärt eldsprut a la Nobelmiddag. Sen var det dags för första tävlingen, Veteran of Veterans. Här Skogsbygdens Viola af Bondestam och Kim Johansson, vilka vann sitt första heat.

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:16

Nästa till höger, professor Barbro Beck-Friis, mottagare av Hundskyddsfondens utmärkelse Guldbenet.

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:13

Yours Truly satt snart tillbords och det i gott sällskap, flankerad av tvenne överläkare; Jan Beck-Friis och Göran Bodegård.

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:10

.... här är det Yours Truly samt Gunvald och Jack som tar igen oss i hotellsängen. Snart är det dags för årets finaste fest - Hundskyddsfondens Gala i Grand hotel Vinterträdgården.

Av Lisbeth - 23 mars 2008 16:07

Vi - det är alltså Ingrid, Gunvald, Jack och så jag - som till all lycka står bakom kameran.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards