Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Lisbeth - 4 februari 2009 11:33

Puh! Igår stängde Yours Truly av datorn med en lättnadens suck! Nu var det slut (och jag med) alla jobb var framluskade, nerplitade, kollade och ivägskickade. Känns som en annan gått genom en mangel... Finito! Out of the picture! En osynlig hand har lyft ut hjärnan och ersatt den med en kålrot... Äntligen kan man få ägna sig åt lite husligheter, framtidsplaner och annat som fått gå i stå. Säga vad man vill om grävande journalistik, det är kul men jobbigt!



Eftersom man är slut i hytten (se ovan) så finns inget djupsinnigt att komma med. Men något i den vägen dyker väl upp vad det lider. Resten av dagen ska ägnas åt den förtvivlade jakten på hö, höbonden har åkt på (välförtjänt) semester och slagit igen butiken, men det blir väl något råd - pållar och grisar måste ju ha hö!



Alla från banker och neråt klagar på pengabrist - inte jag... Den jobb och inkomstlösa januari överlevdes med råge, hur det nu gick till. Och nya friska dollars är på väg... Så Norra Europas mest obotliga optimist se framtiden an med tillförsikt. Än lever Gud!


--


PS Nya kuligheter på skottebloggen, alla skotteälskare till förnöjelse och möjligtvis någon icke-troende till hemlig förargelse...--PS II Dagens solskenshistoria på igurtbloggen dvs Ingrids blogg. Man blir nästan rörd...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards