Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Lisbeth - 7 februari 2009 12:00

Kände mig något piggare, men blev omedelbart klen igen... Orsak; genomläsning av Hundsport, ytlighet och fördumning är bara förnamnen!










Hur många sidor som helst med Hund2008-reportage, inget fel reportens text, men bilderna... frimärksstora, det är knappt man ser vad det är för ras... Och - nu kommer det: inte en enda bild där BIS-domaren är med, inte ens i ett hörn! Att få äran att döma BIS på Stora Stockholm, utse Best-in-show på årets svenska prestigeutställning, är en once-in-a-lifetime-opportunity som hela den samlade domarkåren drömmer om. När man så äntligen står där i konfettiregnet och fotoblixtarna, med en nogsamt utvald BIS-vnnare och en lycklig ägare, ja, då finns det ingen bild på begivenheten i vårt största kennelorgan! Va! Det är en oförskämdhet mot domaren först och främst, men också mot läsarna. Alltså för er alla som missat något; domaren är internationell allrounder och heter Karl -Erik Johansson, gemenligen kallade Boxer-Kalle eller Kalle på Banken. En mycket trevlig och duktig person, vill jag minnas, från den tid när han var revisor i Japanese Chin Societeten, då det begavs sig, dvs när Yours Truly var ordförande. Han är värd ett bättre öde än att försvinna bland alla frimärken, rasmontrar och dansande tanter. Här är bild på Johansson från ett annat tillfälle.










Däremot finns naturligtvis det månatliga och oundvikliga skrytet om en redaktionen närstående, ja, inga namn efter mig, men den någorlunda insatte kan vips räkna ut sammanhanget. Hur mycket sådan gratisreklam orkar tidningen (och läsarna!) med?





Och inte blir man gladare av PM för de närmast kommande utställningarna... Det kan ju inte redaktionen lastas för, men i alla fall... Läs mail från läsare i tidigare inlägg om nutida påfundet med idel okända konsonantdomare från öststaterna... Precis så är det! Vi som ställde ut på 70- och 80-talen, vi visste inte hur bra vi hade det...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards