Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Lisbeth - 3 februari 2009 08:51

Nutidens sjuka heter internettrakasserier. Folk skriver äreröriga saker om varandra och lägger ut dessa på nätet - chatsidor, hemsidor, bloggar. Ett annat sätt är att (anonymt) skriva illasinnande kommentarer till inlägg å blogg. I västgötaspetsvärlden har uppfunnits en tredje, helt sanslös variant: någon (några?) ordblinda psykopater skriver anonyma kommentarer i någon ANNANS namn. Effekten är dubbel, på så vis blir minst två personer uthängda och hudflängda. Split sås... Detta har drabbat en hel rad av kända vgs-personer, vilka brukar göra vanligtvis harmlösa och normala kommentarer på kompisars bloggar. Det skamliga tilltaget orsakar mycket trassel och besvär. Blogginnehavaren blir ledsen, den som fått sitt namn utnyttjat känner sig naturligtvis illa till mods. Mail utväxlas, saker får redas upp; "Det var inte jag..." Hur kul är det? Meningsfullt?


Massor av människor, som är intresserade av den lilla trevliga västgötaspetsen, är vanligt hyggligt folk. En hel del har blivit goda vänner, även om vi inte alltid har samma åsikter om rasen eller avel, etc. Sådant är normalt och uthärdligt; "jag håller inte med dig, men respekterar din uppfattning". Men det kommer aldrig att bli någon frid och ro i vgs-världen så länge skrivande kretiner får hållas med sina sinnesjuka tilltag. Man kan ängsligt fråga sig vad som är meningen med det hela?


There´s something rotten here... Det är som att köpa en säck med fodermorötter. Den ser helt fin och fräsh ut och ställs in i farstutemperatur, vilket rotsakerna normalt ska klara. MEN.. inuti säcken finns en rutten morot, på något dygn har rötan spridit sig på ett förödande sätt. Man sticker intet ont anande in handen och får bara tag i äcklig smet. Hela partiet får kasseras till ingen nytta... Ruttet!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards