Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Lisbeth - 10 februari 2010 22:27

Nu är det årsmötestider... och andra möten... det har varit avbrott i hundumgänget på grund av alla helger, den myckna snön, den naturliga vintervilan... Människor träffas igen och tar upp tråden. Det blir en del s k eftersnack. Behov av uppdatering... De flesta anar att något hänt, kanske har man hört om förbundets dåliga ekonomi, man ser att det kommit en ny BruksHUNDEN med ett helt annorlunda innehåll. Frågor ställs, det gissas en del...


Till min förfäran och indignation upptäcker jag att en del av frågorna handlar om mig och mitt. Va! Givetvis när jag inte är med.... Och där folk inte vet svaren fyller man i ur egen fatabur. Följande är ett axplock ur vad som dryftats i nyligen timade sammankomster:

"Det är klar att dom på Brukshunden är missnöjda, de fick ju sparken..."

"Hon (dvs jag) skrev artikel från en konferens som hon inte var med på..."

"Ville hon inte eller fick hon inte jobba på nya BruksHUNDEN?"


Så där håller det på... ganska plågsamt! Det känns som man var med i en TV-såpa... Ingen har pratat med mig, varken de som sitter på möten och gissar (det är ju smickrande att man bekymrar sig så mycket om min ovärdiga person!) eller någon ur SBK:s ledning. Och jag har aldrig någonsin haft kontakt med tidningens nya entrepenör eller folket däromkring. Så jag vet inte vilka de är, vad de kan eller hur upplägget ser ut. Ja, jag har fått tidningen - jag fick t o m hela SEX ex av BruksHUNDEN! Hela brevlådan var full. Ett kreativt sätt att höja upplagan?


Jag brukar inte tala om mitt arbete eftersom detta liksom inte riktigt går an, ivf inte med namns nämnade, etc. Det är ett förhållningssätt som sas ingår i jobbet... Kanske är det ett stort misstag? Det enda jag vet är att jag är glad åt och trivs med mitt nuvarande arbete; bl.a ett fortlöpande uppslag som heter "SKK & Hunden i Samhället", en del på http://www.hundsport.se/ samt annat som kommer under resten av året. Ska jag vara lite tydlig nu eftersom det tydligen behövs?


* Vi som jobbade på Brukshunden fick inte sparken! Alla var frilans och inte anställda, redaktörens avtal förnyades inte eftersom chefstjänstemännen - som uppenbart är de som bestämmer - ville ha "ett nytt koncept".

* Ingen av de tidigare medarbetarna har sökt uppdrag hos den nya entrepenören.

* Den som tvivlar på att jag var på den konferens som jag skrev om kan öppna klubbens egen tidning. Där sitter Yours Truly på bild i främre raden.

Att jag inte är med på något foto i mitt eget reportage beror på att jag höll i kameran. Fler frågor?

Av Lisbeth - 10 februari 2010 07:36


God morgon kära läsare! Idag är jag pigg! Dags för dagens epistel; (håller just nu i arbetet så gott som uteslutande på med kyrkligt relaterade uppgifter) - en biskop, kyrkogårdsförvaltning, o.dyl - vilket leder tankarna i ofrånkomligt allvarlig riktning... Vet inte folk att man ska ta till vara alla färdigheter, gamla som nya, nu när civilisationen kollapsar? Satte mig genast ner för att fundera ut vad Yours Truly kan. Det mesta är (nu) värdelöst vetande, men i alla fall...Jobbet på apotek och med läkemedel lärde mig mycket om litet. Som murvel ska man kunna litet om mycket.

Detta sammantaget gör en väl rustad för alla eventualiteter.

Lisbeth kan:

* bygga gärdesgård

* handmjölka kor

* göra kalvdans - en smaklig rätt av den nykalvade kons första mjölk

* gräva diken

* ta upp säd och göra skylar

* köra timmer

* barka sagda timmerstockar

* backa genom grindhål med häst och vagn

* trilla piller

* göra dekokter

* köra sterilfilter

* tyda Dr Härdelins handstil, samt

* köra Northons Disc Doctor (apropos doktorer)

* googla på nätet

* bryta ner pressekreterare.

Dessutom - fälla en 2-metersbuse till marken med ett skickligt grepp inlärt i barndomens Hagalund, så jag är inte rädd för något - mer än höjder och dumma människor. Dylika är det å andra sidan gott om så det gäller att vara på alerten. Lisbeth kan INTE installera videon, vid närmare eftertanke kan jag nog inte ens starta videon. Det är det som man har barnbarn till. Har iaf lärt mig SMS:a, eftersom det verkar praktiskt.

Behöver denna långa uppräkning som peppning för dagens otaliga arbetsuppgifter.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards