Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Lisbeth - 23 mars 2011 12:30

   Det kan man ängsligt fråga sig..

En diktator flygbombar den egna befolkningen, situationen i Japan... Vi har förvisso upplevt - på betryggande avstånd - kärnkraftshaveri (Tjernobyl), tsunamin (Thailand) och jordbävningen på Haiti - alla gruvliga katastrofer. Men det som händer i Japan är allt på en gång... Det mest skrämmande är att Japan är ett högtekologiskt, välmående, disciplinerat land. Till skillnad mot ett korrupt Sovjetsystem, våldet och plundringen på Haiti och jättevågen som ödelade ett aningslöst turistparadis.

I vår egen grodpöl finns det inte mycket att yvas över - här frodas en ovärdig skvallerkultur... Det största partiet kommer knappast till skott med sin partiledarjakt; enorma konvulsioner, förödande för ett demokratiskt och öppet samhälle. Nerkokat till ännu mindre buljongtärning finns det föreningssvenska oskicket att anmäla folk för allting. Och sen den plågsamt utdragna processen som ska utreda vad A verkligen menade med sitt blogginlägg för ett par år sedan och där A ska yttra sig över B:s anmälan (femtielva sidor) och där B sen ska yttra sig över yttrandet, etc. i evighet amen. Samt huruvida C och D har rätt att känna sig förfördelade - ja rent av lidit skada -  därav. Ha godheten att sluta prata strunt! Fem spänn till den som märker någon skillnad...

Yours Truly har aldrig anmält någon enda människa för någonting och kommer heller aldrig att göra det, även om det rimligtvis skulle vara befogat. Detta är plågoandarna väl medvetna om... De oundvikliga glåporden för man väl ta som ett utslag av intelligenshat... hehehe...

Folk jävlas om skitsaker... Snokar på nätet efter inlägg från misshagliga och vänder och vrider på ord som kan tolkas si eller så... Varför kan inte människor skaffa sig ett jobb, ett liv eller gå till en doktor i morgon?

En liten kattunge skänker tröst och framtidstro. Det säger något om tillståndet i här.  Mandy: voffö e dom på detta viset?

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards