Direktlänk till inlägg 19 april 2007

Jag är ett Djefla Quinns...

Av Lisbeth - 19 april 2007 09:16

....som kan göra många konster... (Fritt efter August Strindberg om sig själv, medmänniskor och omvärld).



Läsebloggen är på plats 26 av 5352 bloggar! Tävlingsinstinkten vaknade, he he..



Dessutom är bloggskötaren Skytt - sikta på toppen så träffar man stammen!





En bloggskrivare i förskingringen, som - möjligtvis till sin egen olycka - blivit observerad av Yours Truly, har gjort ett mindre välbetänkt inlägg. Man har tagit sig före att spåra upp och lägga ut på bloggen inte mindre än 8 bilder av olika korsningsprodukter med västgötaspets som gemensam nämnare. Och därmed sket man i badbordspumpen (gammalt roslagsuttryck).


Syftet är naturligtvis att visa på sakernas obestånd, samt att förfasa sig över detta. Det är alltså 8 västgöteskorsningar som "hittats". Vaddå hittats? Är det hundarna som hittats eller bilderna? Egna bilder eller snodda från nätet? Någon av kommentarerna tyder på det sistnämnda. Här är man ute på sju famnar vatten. Upphovsrätt och publiceringsregler gäller. Har man tillstånd av ägarna att publicera bilderna i detta sammanhang? Ett sånt här tilltag kan bli besvärligt, samt mycket dyrt.





Sen har vi den känslomässiga biten. De här hundarna ägs ju av någon som förhoppningsvis tycker om sin hund. Hur kul är det att dessa viks ut på detta sätt så att envar kan oja sig och skriva kommentarer om "Horribelt" och "Isch!"?


Det är så... respektlöst...





Ett syftessidospår är uppenbarligen att förmå presumtiva valpköpare att köpa "the real thing" från kompisuppfödare som av dunklare skäl har svårt att kränga sina valpar. Ett tidigare inlägg under rubriken Till salu fanns västgötaspetsvalpar. Därmed bryter man också mot bloggportalens regler, som förbjuder kommersiella annonser.





Såna här tilltag är ett oskick och ska bekämpas med näbbar och klor! Det duger inte att ta en grabbnäve från floskeltoppen och säga sig "värna om rasen" och "det är fel att blanda raser" eller annat trams. En sak vad som sägs man och man - för att inte tala om kvinnor! - emellan, per telefon eller mail. Använder man nätet råder också publiceringsregler och då får man försöka sätta sig in i dem.


Nu regnar det......både det ena och det andra...
Värsta ovädret är det på http://vastgotaspets.bloggagratis.se/


Rain Dogs is an album by Tom Waits, released in August of 1985.

"Rain dogs" are dogs which become lost because the rain has washed away their scent, which resembles many of the lost characters in the songs.

Waits has said when he wrote most of the songs, he "was thinking ----imagining all of the terrible things he doesn't have to be part of."
---
And I remembered everything in my elephantine head, because elephants can´t forget.(Patrick Hall, Temple Bar Studio, Dublin)








 
 
Ingen bild

elaina

19 april 2007 11:58

Hut går hem!
Nog verkar di behöva en knäpp på nosen,
å då menar jag absolut inte hundarna...
>0/

 
Ingen bild

Nilla

19 april 2007 15:30

Nu får la du för fasiken ge dig Lisbeth, du är bara för mycket, vem tror du att du är??

Du sitter och hasplar ur dig det ena efter det andra i din blogg och tror att du är bäst!! Du måste tro att du är så jäkla duktig.....

jag har aldrig stött på på en männsia som är så nedlåtande i ord som du är, och som tycker att du själv är guds gåva till människan, du måste gilla och tala om hur bra du är och hur kassa & dåliga alla andra är...

Näää fyyy för såna som dig...........

STÖRTLÖJLIGT!!!!!!

Men man kanske blir sån när man blir gammal...Vad vet jag!!

 
Lisbeth

Lisbeth

19 april 2007 16:16

Du eller vem som helst får såå gärna tycka att jag är gammal eller löjlig, det stör mig inte alls, tvärtom.

Men vad har Du i sak att säga om det som inlägget handlar om?

Det vore mycket intressantare.

http://www.geocities.com/ulvuskennel

 
Ingen bild

Karin med Ystra o Deja

20 april 2007 14:25

Tänk att personer poppar upp i tid och otid, mest otid. Räcker det inte med att en gästbok fick rensas.
Om nu denna "Nilla" tycker så förfärligt illa om dig, Lisbeth, så kan väl hon låta bli och läsa din blogg och skaffa sig en egen tycker Karin

 
Lisbeth

Lisbeth

20 april 2007 15:49

Dessvärre har hon det. Där får man finna sig i att bli kallad "skitkärring" mm. Hur ser hon ut själv? Det är för mig en helt obekant person, har aldrig träffats eller talat med vederbörande, så hon kan inte veta ett knäpp om huruvida jag är en "skitkärring" eller ej.
Allt för att jag vänligen upplyst om att det är olämpligt och olagligt att lägga ut bilder utan ägarens tillstånd, samt förbjudet att annonsera valpar till salu på bloggen.
Man blir förvånad, det här är ju en funktionär inom SKV, finns med på föreningens hemsida med namn & adress. Borde tänka sig för innan hon vräker ur sig vad som helst. Tråkigt!

Som tur är finns det roligare människor i SKV! Kram/Lisbeth

http://www.geocoties.com/ulvuskennel

 
Ingen bild

Nilla

20 april 2007 23:01

Det jag skriver i min blogg är högst personligt!! Har inget med SKV att göra, dom står INTE bakom det jag skriver, skilj på sak och person!!!

Det är inte bara vissa människor förunnat att vräka ur sig det ena efter det andra utan att någon vågar säja i från, om jag inte missminner mig var det någon som inte för sååå länge sen satt och ondgjorde sig över SKV och om huuur hemskt det var/hade varit..SLÄPP DET NU!!

Många i klubben jobbar stenhårt på att föra klubben framåt, men det ska alltid sitta någon och klaga om att det missköts, gör det själv!!

Bara för att man är funktionär i en förening/klubb innebär inte det att man är liv egen!!

Det jag skriver står jag för och det är JAG som skriver det ingen annan....

Om du är en skitkärringe eller ej vet inte jag, tog du åt dig!!??

Hur jag ser ut går lätt att åtgärda ska sätta in en bild på mig, så snart jag hinner....

Jag kommer i fortsättningen inte föra någon som helst dialog med dig Lisbeth, det ger mig absolut ingenting, mer än att det lockar fram mina absolut värsta sidor, och det är det inte många som kan....och jag klarar mig ypperligt utan såna som dig....

Och en sak till, inte för att DU har med saken att göra, så hade jag tillåtelse från bild ägarna att använda bilderna!!

Ha ett underbart liv!


 
Ingen bild

Lisbeth

20 april 2007 23:17

Ja ja, det blir nog bra med det...
Kan inte påminna mig någon som helst dialog?

Jag utgår från att ingen i SKV centralt står bakom Dina inlägg.

Då slipper vi varandra på respektive bloggar, Ok?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 4 februari 2015 10:34


   Vi som  jobbat för tidningen hittar överallt i och utanförorganisationen och har decenniers erfarenhet av faktainsamling ochnyhetsförmedling. Men ack nej! Detta får vi inte ägna oss åt sen de senastetio åren. Medlemmarna kan ju störas i sin rosa...

Av Lisbeth - 26 januari 2015 08:18


    I dagar när pennor höjs mot skyn och millioner manifesterar för yttrandefrihet och pressfrihet, kan man bara konstatera att detta gäller inte den sfär där undertecknad tillbringat större delen av ett yrkesverksamt liv. Journalister är inte v...

Av Lisbeth - 4 november 2014 21:51


  We are in Love and the Love i have for you never change do you know that Love? i feel same here ok.. You are my happiness you always make me feel better I love you more ...

Av Lisbeth - 20 oktober 2014 13:38


    Supreme Champion Yffranes New Moon Rising JW COTY 1 2013 waiting in the wings for judges´decision together wirt Co-owner/Breeder Marina. Yes, "Mandy" was awarded "StockholmsMästare"   His son Yffranes Someone Special aka "Bonney" - our l...

Av Lisbeth - 1 oktober 2014 06:13


Our Kits 4 months of age: Yfffranes Someone Special & Yffranes Tommy-Gun     Photo by Kicki Thenberg ...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards