Alla inlägg den 19 april 2007

Av Lisbeth - 19 april 2007 09:16

....som kan göra många konster... (Fritt efter August Strindberg om sig själv, medmänniskor och omvärld).



Läsebloggen är på plats 26 av 5352 bloggar! Tävlingsinstinkten vaknade, he he..



Dessutom är bloggskötaren Skytt - sikta på toppen så träffar man stammen!





En bloggskrivare i förskingringen, som - möjligtvis till sin egen olycka - blivit observerad av Yours Truly, har gjort ett mindre välbetänkt inlägg. Man har tagit sig före att spåra upp och lägga ut på bloggen inte mindre än 8 bilder av olika korsningsprodukter med västgötaspets som gemensam nämnare. Och därmed sket man i badbordspumpen (gammalt roslagsuttryck).


Syftet är naturligtvis att visa på sakernas obestånd, samt att förfasa sig över detta. Det är alltså 8 västgöteskorsningar som "hittats". Vaddå hittats? Är det hundarna som hittats eller bilderna? Egna bilder eller snodda från nätet? Någon av kommentarerna tyder på det sistnämnda. Här är man ute på sju famnar vatten. Upphovsrätt och publiceringsregler gäller. Har man tillstånd av ägarna att publicera bilderna i detta sammanhang? Ett sånt här tilltag kan bli besvärligt, samt mycket dyrt.





Sen har vi den känslomässiga biten. De här hundarna ägs ju av någon som förhoppningsvis tycker om sin hund. Hur kul är det att dessa viks ut på detta sätt så att envar kan oja sig och skriva kommentarer om "Horribelt" och "Isch!"?


Det är så... respektlöst...





Ett syftessidospår är uppenbarligen att förmå presumtiva valpköpare att köpa "the real thing" från kompisuppfödare som av dunklare skäl har svårt att kränga sina valpar. Ett tidigare inlägg under rubriken Till salu fanns västgötaspetsvalpar. Därmed bryter man också mot bloggportalens regler, som förbjuder kommersiella annonser.





Såna här tilltag är ett oskick och ska bekämpas med näbbar och klor! Det duger inte att ta en grabbnäve från floskeltoppen och säga sig "värna om rasen" och "det är fel att blanda raser" eller annat trams. En sak vad som sägs man och man - för att inte tala om kvinnor! - emellan, per telefon eller mail. Använder man nätet råder också publiceringsregler och då får man försöka sätta sig in i dem.


Nu regnar det......både det ena och det andra...
Värsta ovädret är det på http://vastgotaspets.bloggagratis.se/


Rain Dogs is an album by Tom Waits, released in August of 1985.

"Rain dogs" are dogs which become lost because the rain has washed away their scent, which resembles many of the lost characters in the songs.

Waits has said when he wrote most of the songs, he "was thinking ----imagining all of the terrible things he doesn't have to be part of."
---
And I remembered everything in my elephantine head, because elephants can´t forget.(Patrick Hall, Temple Bar Studio, Dublin)








Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards