Direktlänk till inlägg 2 september 2007

Ulvus Flinga Våröga cert i Högbobruk!

Av Lisbeth - 2 september 2007 14:38

Ja! Ulvus Flinga Våröga "Märta" för sina vänner tog sitt första cert på SKK:s utställning i Högbo Bruk! Märta går därmed i pappa Jacks fotspår, han fick sitt första cert på samma plats för två år sedan. Stort grattis till matte Gudrun Lindvall och fina Märta!

Vi är så stolta! Lisbeth, Jack och mamma Ada.

-------
Mera cert! Rapport från Eskilstuna där Marinas fina misse Int Ch Ormeryds Emma tagit ytterligare ett cert till sin Grand-titel samt blev nominerad till BIS-paneln. Grattis Marina och uppfödare Anna! Emma är en brunspotted perserfröken, ser ut som en ozelotpälsmössa och är "hon med dom stora tassorna" enligt förtjust finsk domare.
F ö har det varit en fridsam helg. Husfadern var igår lördag på domeriuppdrag och idag till Nynäs med Ingrids symaskin och lite annat. Med sig hem hade han en hel box med Hornblower samt två nyinspelade Midsomer. Tack lilla I! Hösten är räddad!
Yours Truly har ägnat dagarna åt djurvård och byte av spån, trots att jag tycker det gjordes nyligen. Slit och släp, svett och damm! Nu ska jag duscha, byta kläder, äta middag och sen - mot vardagsrummet! Valpbebisarna får springa lösa och leka på golvet, far och jag ska äta chokladpudding med vispgrädde, dricka te och titta på lagom spännande deckare. Min idé om en perfekt heldagskväll i stugan!

 
 
Ingen bild

Anita

2 september 2007 16:00

Sååå nedrans kul
Alltid skoj att få ett cert, särskilt med en fin hund
Grattis
ANITA

 
Britta

Britta

2 september 2007 16:40

Grattis, Märta, Gudrun och uppfödaren!

http://www.oxberget.se

 
Bitte

Bitte

2 september 2007 19:32

Grattis uppfödare Lisbeth till Märtas cert!
Jag vet hur gott det känns...fick ett själv idag i Högbo.
Fast mest grattis ska väl ägaren ha!!

Bitte

http://hem.passagen.se/sanningegardens

 
Ingen bild

Gudrun

2 september 2007 19:34

Tack tack.
Jag är fortfarande alldeles omtumlad. Har aldrig varit så nervös på en utställning - det var liksom Chansen. Kim var ju inte där, men man kan inte bara åka upp och taxa in. Så lätt är det inte!
Magen knöt sig igår kväll, när det bestämdes att jag skulle åka trots allt, med välvilligt godkännande från veterinären, som behandlat det sjuka hästögat. Han är för övrigt en ängel, bättre vet. har jag aldrig haft. Dessutom bor han nästgårds (!).
Skogsbygdens Flora Tip Top vann. Vilken fin tik! Märta såg ut som en bagatell bredvid henne. 3:a kom Mättjärns Olivia, även hon ungtik. En öppenklasstik var med, men hon ville inte riktigt på bordet. Hanhundarna har jag ingen aning om. Flora blev BIR, det vet jag.
Tack, Lisbeth, för Märta. Hon är verkligen en pärla!! En helt underbar hund - den bästa jag någonsin haft. Kul och uppfinningsrik, otroligt lättlärd och tillgiven. Trevlig med folk och med på allt.
Tack Anita, för att du satte mig på spåret. Du kanske inte minns det, men jag ringde dig innan jag köpte Märta och du bad mig slå upp Ulvus hemsida för att titta på Jack. Och då slog det mig att namnet Lisbeth Högman lät bekant.
Hon satt lite hårt åt, lilla Märta, och det förstår jag. Enda tiken i kullen. Go som guld och som uppfödare kan det inte ha varit lätt att släppa Jacks första dotter. Stort tack för henne!! Vi ska göra vad vi kan för att prefixet Ulvus ska synas.
Efter en god middag för Märta och mig sover huvudpersonen och jag ska bara sitta och glo fåningt på den där rosetten och verkligen suga på karamellen.
Härligt!

 
Ingen bild

Outi

2 september 2007 19:37

Grattis till certet !!!

 
Ingen bild

Marina

2 september 2007 19:43

Tack Mor för uppmärksamheten! Vi är väldigt malliga över vår vackra misse. Konkurrensen var stor, 93 perser och exotic. Dessutom fick hon en röst i Bis-panelen av en favvo-domare, Kristiina Rautio. Som en extra bonus råkade vi på Ulvus utmärkta webmaster, Michelle Strand. Felix, min 11-åriga son, uppmärksammade att Michelle gick assisent. Kul att äntligen träffas.
Puss & kram

 
Lisbeth

Lisbeth

2 september 2007 20:55

Tackar för allt grattande!

Bitte, vad roligt att certen gick till våra respektive uppfödningar.
Grattis till en champion för Sänningegården!

http://www.geocities.com/ulvuskennel

 
Ingen bild

ANITA

2 september 2007 21:24

Gudrun.
Våga aldrig igen kalla din fina tik en bagatell!!!
Ingen hund är en bagatell, hur de än ser ut.
Anita

 
Ingrid

Ingrid

2 september 2007 21:25

Grattis till alla inblandade; hundar, katter, ägare och uppfödare!

Kramar/Ingrid

http://igurt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

2 september 2007 21:33

Grattis Gudrun och Märtha till Certet!
Nu när inte Mira kom så är vi glada att de hamnade i "familjen".

Grattis till Flinga/Märtha!

Farmor Annika

 
Ingen bild

Gudrun

3 september 2007 08:38

Anita.
Inte bagatell så. Men Flora fyllde liksom scenen på ett så påtagligt sätt. Dessutom var hon större än Märta. Jag menar inget negativt om underbara Märta, kanske bara ett sätt att uttrycka en beundran för fina Flora, som dessutom var så trevlig till sättet. Liksom hennes matte och husse.
För mig är Märta nummer 1 och inte anser jag någon hund som en bagatell, tro inte det!
Fel ord, mittåt.
Tack Annika för grattiset. Hon har fina ätteläggar, Wilma.
Gudrun

 
Ingen bild

Gudrun

3 september 2007 10:30

PS
På uppfödarens begäran; certkritiken:
Utm typ o storlek. Fem. huvud, utm ögon o öron. Bra bett. Välvinklad. Bra förbröst o bröstkorg. Välansatt svans. Ngt tåtrång bak, i övr bra rörelser. Utm päls o temperament.

 
Vera

Vera

3 september 2007 22:33

Ett stort grattis till certet, säger vi även här från Pihlspetsens

http://web.telia.com/~u49110270

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 4 februari 2015 10:34


   Vi som  jobbat för tidningen hittar överallt i och utanförorganisationen och har decenniers erfarenhet av faktainsamling ochnyhetsförmedling. Men ack nej! Detta får vi inte ägna oss åt sen de senastetio åren. Medlemmarna kan ju störas i sin rosa...

Av Lisbeth - 26 januari 2015 08:18


    I dagar när pennor höjs mot skyn och millioner manifesterar för yttrandefrihet och pressfrihet, kan man bara konstatera att detta gäller inte den sfär där undertecknad tillbringat större delen av ett yrkesverksamt liv. Journalister är inte v...

Av Lisbeth - 4 november 2014 21:51


  We are in Love and the Love i have for you never change do you know that Love? i feel same here ok.. You are my happiness you always make me feel better I love you more ...

Av Lisbeth - 20 oktober 2014 13:38


    Supreme Champion Yffranes New Moon Rising JW COTY 1 2013 waiting in the wings for judges´decision together wirt Co-owner/Breeder Marina. Yes, "Mandy" was awarded "StockholmsMästare"   His son Yffranes Someone Special aka "Bonney" - our l...

Av Lisbeth - 1 oktober 2014 06:13


Our Kits 4 months of age: Yfffranes Someone Special & Yffranes Tommy-Gun     Photo by Kicki Thenberg ...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards