Alla inlägg den 6 september 2010

Av Lisbeth - 6 september 2010 19:33

Vi suger på karamellen en liten stund till - Gunvald visar gärna även andra sidan.

  Just nu vilar friden över Vårdal - Ingrids hundar kom hit för ett par timmar sedan... Då var det liv i luckan! Nu har alla coolat ner sig. Deras matte och husse med familj åker till New York i morgon. Ha det så trevligt i The Big Apple!

Av Lisbeth - 6 september 2010 15:55

  

Nyblivne champion Ulvus Gunvald Jackson kan koppla av och posera för fotografen.

Bhkl:

cert CACIB championat & BIM Ulvus Gunvald jackson

2:a Fixans Göte Väst

3:a Skogsbygdens Ture Terror

Btkl:

BIR BIG-2 Bästa blågul Skogsbygdens Nora Supernova

2:a Dangas Nala

3:a cert Skogsbygdens Utopia Läcker

4:a Dangas Olivia

Grattis Kim och Nora till ännu ett par fina finalresultat! Och tack Kim som förevigade denna historiska glädjedag!


Av Lisbeth - 6 september 2010 15:53

... ro hit med mitt godis... och certet... i den ordningen, tack!

Gunvald showar...

  

Av Lisbeth - 6 september 2010 13:12

  Härliga nyheter: Svedala Gunde Gunghäst BIR & cacib  i Luxemburgh, om det är rätt förstått var det dessutom utställningsdebut!?

Vilken formedabel kull detta är (Ch Fennican Ottmar Obelix - Ch Svedala Solveig Solros). Gunde är bror till de i Sverige så framgångsrika S. Kjelle Käpphäst, S. Tora Trasdocka, m.fl Heders till uppfödare Anita Whitmarsh!

Fotot med Gunde och stolt matte Pauline i Frankrike är också så väldigt mycket "västgötaspets" - den kloka, duktiga, älskansvärda...

Av Lisbeth - 6 september 2010 11:51

Vi bryter av med finska nyheter - med spets! Helsingfors dömde Paul Stanton västgötaspetsar. BIR blev Fennican Jaromir som var på hundutställning för första gången i sitt 4-åriga liv! Han bor lite ensligt med sin ägare och en tax. En bekant till familjen tyckte han såg fin ut och tog med honom till utställningen. Jaromir bler senare BIG-4. Vilken surprise! Visst är det trevligt med sådana överraskningar, skriver uppfödare Inga Kahlman, som förmedlat nyheten.

  Paul Stanton hittade flera fina spetsar: Lapsk vallhund Suukkosuun Shamaani "Noita" blev BIS junior! Handler Molli Nyman. Foto: Kata Kahri

Av Lisbeth - 6 september 2010 09:25

  Simmar fortfarande i lycksalighetens sjö...

I väntan på bilder och resultatlista från helgens begivenheter så kommer här en lite kvartalsrapport i form av mer synliga bevis på lyckosamt deltagande - alltså prisrosetter, gemenligen kallade kokarder!

Yours Truly tillhör den enklare delen av mänskligheten som är förtjust i sådant; vackra färgglada rosetter med tryck i guld och silver. Brukar hänga upp dem och pynta med - och kanske titta på - on a sad day... 

Tills de blir för bedagade och åker i sopsäcken.

I år har det nästan inte blivit någonting, förrän just senaste kvartalet. Är man inte med så kan man ju inte tävla. "Vedervärdiga omständigheter" - alltså konstant ebb i kassan - är orsaken. Så blir det när man inom en och samma tidsperiod köper ny bil, ny dator och ny hund...

Nu i helgen utökades rosettsamlingen högst väsentlig genom Ch Ulvus Gunvald Jackson och hans bedrifter. Övriga är några från vår perserkatt Clintan, Ormeryds Clint Eastwood, samt nya valpen Svedala Rasmus Berguv, som har med sin lilla rosett som BIR-valp på hittills enda framträdandet.

Pengarna räcker iaf den här veckan ut, sen får vi se...

Annars får man väl nöja sig med att titta på pyntet.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards