Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Lisbeth - 14 februari 2008 13:05

Hjälp! Vilken dag det var igår....
Skulle lämna in den röda forden för kamremsbyte. Utnyttnade erbjudandet från Ford om specialpris, ekonomisk som man är. Jaha, hur blev det då?
Jo, störtade upp i ottan, väckte tre yrvakna hästar och övertygade dem om att käket fanns utomhus. Matade övriga djur i rasande fart, stängde in och täppte till, etc och så in till verkstan. Kom på att det även var dags för årlig service, så det skulle verkstan ombesörja. Räknade i huv´et blixtsnabbt och tänkte att det skulle väl mäktas med. Snälla yngstdottern Ingrid väcktes gjorde mor sällskap. Vi drev omkring på stan tills vi hittade ett tidigöppet fik. Sen ringde vi Chefen: Vi sitter på Café Hörnan och äter räkmackor! Var är våra stålar?
Chefen lovade slanta upp. Så långt allt väl. Sedan kände vi oss rika och gick in i ett antal butiker. På så vis blev det ett mycket kostsamt stadsbesök... Ingrid bjöd mor på en lukullisk lunch. Tack så mycket!
DÅ ringde verkstan! Man hade funnit att en bakfjäder var av och hotade punktera däcket! Goda råd visade sig vara ovanligt dyra! Det vara bara att byta eländet. Mera klöver... stööön!
Modet sjönk, men vi enades om att detta trots allt var en förträfflig dag, solen sken ju och allt.
Ingrid avvek till sitt och Yours Truly lommade till bilmekarnas viste. Nu hade man hittat en glappande styrled! Efter en rundlig tid var lilla Röda Faran klar och körbar. Räkningen gick på ett antal tusenlappar dyrare än förutskickat. Med en klump i magen slet mandrom fram Visa-kortet, betalte och gled iväg, köpte hö och kom många timmar försenad äntligen hem till de stackars hundarna. Tänk så duktiga de varit! Intet var söndertuggat, alla hade hållit sig duktigt på både det ena och det andra sättet. Kollade mailen, bleklagt besked från Chefen - det utlovade femsiffriga beloppet var reducerat till en liten sudd; überchefen, som skulle attestera, var sjukanmäld! Så där är det alltid! Är de inte på kurs, så är det sjukdom eller semesterresa i Thailand eller tjänsteförrättning. Ringde Visa - lilla ja har överrtrakasserat kortet å det gruvligaste. Så nu sitter man då. Vad kul det är att vara egen företagare... Det betyder att det bara är Yours Truly som är företagsam! Suck!
Happy Valetine Day på er alla trogna läsare!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards