Alla inlägg den 28 april 2008

Av Lisbeth - 28 april 2008 22:11

Nu har jag fått bekräftat att viss postutdelning görs av City Mail! Jahapp! Och var är då min royaltyavi? Jo, C M delar bara ut dylika försändelser ett par gånger i veckan! Små bilar märkta City Mail har setts irra runt i grannskapet! Snail Mail har fått ett ansikte! Ringde posten och ställde vissa frågor. Postkillen höll med om att CM var en dum idé. Rent av skitdumt. Dessutom vet man inte NÄR dessa dyker upp. Ser inte brevlådan från vårt hus. Därför kan jag inte lägga mig på lur för att klämma ur dem sanningen. Dessutom hittar inte nollorna härute. Roslagen är stort som Tibet. Och en sak till; eftersom sådan "affärspost" som CM befattar sig med bara kommer helt sporadiskt så innebär det per automatik att tiden från avsändare till mottagare blir prolongerad. Alltså har man kortare tid på sig att betala räkningar. Vem är den übernolla som hittat på det här? Omorganisationstjafs? Honom (det måste vara en siffernisse, dvs man) skulle jag vilja hålla i ett ben utanför fönstret. Just det! Kanske inte direkt spöa skiten ur (most unladylike) men åtminstone ge vederbörande en jävel så kostymen blir tom! Från svenska hjärtans djup! Precis! Ha! Satans så arg jag är! Har inte tid med sådant förbannat trams! Man ska inte brukar svärord i onödan, det är tecken på ett torftigt språk, men just idag känns det befogat. "Som ett brev på posten". Fnys! Jag behöver MINA pengar! Jävligt mycket! Helvete!


__


PS Postisen rådde mig att klaga hos mina "affärskontakter" på det att dessa drager öronen åt sig och överger City Mails obefintliga service. Det ska jag fan i mig göra!

Av Lisbeth - 28 april 2008 11:53

Idag är det dräktighetens 60:e dag och Ada börjar med förlov sagt bli ganska oformlig. Men hon är pigg och och äter bra, strosar omkring till synes bekymmerslös. Som tur är, är Ada en stark tik, hon startade t.o.m en 50-metersrusch efter en främmande katt, till mattes stora förskräckelse. Min mesta fasa är att hon ska fastna under lekstugan, dit hon klämmer in sig i obevakade ögonblick. Koppelrastning nästa!
Annars håller vi på och bunkra upp för belägringen, skaffa djurmat, betala räkningar, städa och plocka in den gamla valplådan. Har fått anstånd om deklartionen, för slikt kan jag inte pyssla med när halva huvudet är på annat håll. Så nu kan bebisarna komma när dom vill

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards