Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Lisbeth - 22 juni 2008 20:02

Finska Kenneklubben förbjuder stubbsvansavel fr. o .m.090101!!!!
Det innebär att från detta datum går det inte att registrera valpar efter två stubbsvansade föräldradjur. Det är alltså parning stubbsvans x stubbsvans som nu drabbas av bannbullan.
Dags för SKV att agera den finska systerföreningen till fromma och gräva fram SLU:s gamla undersökning som visar att stubbsvansen inte är till men för västgötaspetsen. Sist det begav sig (1995) ville Europarådet förbjuda stubbsvans helt och hållet. Nu är det dags igen.

Av Lisbeth - 22 juni 2008 09:30

...ska det bli av! Dvs uppryckning själva mig. Konditionen är noll och det går ut över allt annat; humör, ork, saker som man inte (längre) kan göra. Ischasen slog till för full kraft för fem år sedan - herregud är det så länge sen! Och därefter har Yours Truly i princip ej kunnat spankulera med några hundar. Ja, inte spankulera överhuvudtaget. Jag vaknade en morgon och kunde inte gå, ej klä mig, ryggböjning var uteslutet. Högra benet var helt bortdomnat och allt gjorde ont så förbannat. Efter diverse pinliga sträckbänkar, sjukgymnaster, medicin som var pest och förstörda andra saker, så avklingade domningen något. Men bra blev jag inte. Nu skiter jag i det, för nu gäller det att ta itu med sidoeffekten dvs den kassa kondisen. Så det gjorde vi nu. Ut och gå!

Alla hundar blev glada! Ja, det är inte ett dugg synd om dem ity de promeneras av husse, men nu följde alltså matte med. Det gick långsamt men bra. Hurra!
--
PS Vår underbara wemästare Michelle har precis tolkat hemsideinnehavarens dunkla tankar till något mindre dunkla bilder + text: www.geocities.com/ulvuskennel
Bara att kolla! Obs Ulvus motto som nu fått med sin inledningsstrof:
Ever tried. Ever failed. No matter.
Try again. Failed again. Fail better.Detta för att markera att det får vara nog med tagelskjorta och navelskåderi. Nu kryper vi ur fosterställningen. Här ska tas nya och förhoppningsvis friska tag!
Det blir andra bullar av...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards