Direktlänk till inlägg 18 september 2010

Mot nya segrar

Av Lisbeth - 18 september 2010 14:21

Den här bilden tror jag varit med...   Vår gulleponk Ormeryds Clint Eastwood när han just charmat till sig domarens Best Kitten (en tidigare utställning, Klöset) Visas bara för att pigga upp... som en skimrande lagun på Lifvets ocean...  (lysande!)...ivf stolt co-owner  Yours Truly:-) Fotot är snattat från vår patron http://www.ormeryds.com/ där lille Clint nu får presidera bland alla undersköna Grand & Internationella championpersianer och exotic. 

Vi har storståtliga planer - här fejas och planeras, tänks ut och dammas av! Allt är såå roligt och spännande. Mer än så avslöjas ej av skrockskäl, men visst finns det somt att se fram emot.

Enda ofärdsmoln över silverfärgat änne (inte illa!) som möjligt kunna befaras hänger ihop med det rent pekuniära, så tröttsamt och genererande primitiva tankar   (ro hit med stålarna annars griper jag efter spiskroken...) - Annat är lappri.

T o m den höga luftfuktigheten p g a ständiga spridda skurar uthärdas med jämnmod trots att tvätten inte torkar i den takt som tänkt;

med yttersta försiktighet ålas vid ner i en iskall svepning (för en träff med John Blund?) och med skallrande tänder reciterandes:

När jag kryper mellan lakan

drar jag detta upp till hakan


Ännu inga hästar hemma - excuse the pun! - menas förstås mina små ponnyer. De kan ej transporteras då transportmästaren har häcken full. Det går dock ingen nöd på dem, de har fullt men gott bete. Hovslagar´n fortfarande däckad av dagispest, Ingrid samma fast av av någon annan bug. Far har störtat in för att vara behjälplig.

Det var allt för ögonblicket. Yours Truly kastar en ny förälskad blick på lille Clint! Mycket pynt på bloggen denna afton. Snart så blir det kanske   lite nytt att pyssla med...

 
 
Anna

Anna

18 september 2010 16:02

Lisbeth- my soulmate:) vad jag älskar att läsa Din Blogg. Känns så upplyftande, så härligt att läsa.. Kram

http://www.ormeryds.com

 
Ingen bild

Eva Engvall

18 september 2010 19:33

Hur i hela friden får man en katt att sitta stilla sådär för bedömning? Ingen av våra gamla från förr skulle någonsin vara så snäll.. de hade omedelbart kastat sig iväg---med de var ju mera som tibbespaniels, då... full rulle hela tiden.:-) Grattis till denna vackra snälla jättefina kise! Tjohej!

 
Ingen bild

Biggan

19 september 2010 00:29

Har samma fundering som Eva E. Det tycks vara likadant på kaninutställningar - ninen sitter still på bordet. jag skulle vara orolig att den hoppade iväg och försvann.

Lisbeth

19 september 2010 08:11

Det är samma med marsvin som bedöms på bord med liknande arrangemang. Marsvinen är vana att sitta på en "platta" eller en handduk och där känner de sig trygga.
Våra djur sköts ju om "på bord" - de är hemmastadda med situationen.
Dessutom - när det gäller katter - blir bordet ett tillfället för lek och uppmärksamhet, vipporna med fjädrar och små pinglor tas fram - det är något som kul som förväntas!

Precis som i hunddressyren- positiv förstärkning är det fråga om.

 
Ingen bild

Marina

20 september 2010 10:27

Vad fin och söt han är.......tycker den andra okritikiska co-ownern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 4 februari 2015 10:34


   Vi som  jobbat för tidningen hittar överallt i och utanförorganisationen och har decenniers erfarenhet av faktainsamling ochnyhetsförmedling. Men ack nej! Detta får vi inte ägna oss åt sen de senastetio åren. Medlemmarna kan ju störas i sin rosa...

Av Lisbeth - 26 januari 2015 08:18


    I dagar när pennor höjs mot skyn och millioner manifesterar för yttrandefrihet och pressfrihet, kan man bara konstatera att detta gäller inte den sfär där undertecknad tillbringat större delen av ett yrkesverksamt liv. Journalister är inte v...

Av Lisbeth - 4 november 2014 21:51


  We are in Love and the Love i have for you never change do you know that Love? i feel same here ok.. You are my happiness you always make me feel better I love you more ...

Av Lisbeth - 20 oktober 2014 13:38


    Supreme Champion Yffranes New Moon Rising JW COTY 1 2013 waiting in the wings for judges´decision together wirt Co-owner/Breeder Marina. Yes, "Mandy" was awarded "StockholmsMästare"   His son Yffranes Someone Special aka "Bonney" - our l...

Av Lisbeth - 1 oktober 2014 06:13


Our Kits 4 months of age: Yfffranes Someone Special & Yffranes Tommy-Gun     Photo by Kicki Thenberg ...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards