Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Husse - du och jag...

Av Lisbeth - 14 maj 2009 13:31

Nu har första valpen dvs lille Sonny åkt hem till sin nya familj, snyft... Det kändes lite vemodigt, men samtidigt bra. Sonny får ett underbart hem hos Björn och hans familj i Knutby. Tänk så fort det går, dessa små valpar som varit så duktiga och fina och som vi haft så mycket glädje av. Nu tar de steget ut i världen. Lycka till!

 
 
Hovslagare Björn

Hovslagare Björn

14 maj 2009 20:19

Nu har han funnit sig i sin nya flock. Faktum är att vallhunden skinner igenom, han gnyr då husse eller matte lämnar rummet och blir så glad när alla är samlade igen.
Erik och Sonny är definitivt redan polare, den ena bits (försiktigt) den andre nyps (oxå försiktigare än mot tex pappa eller gammelhunden Astra). Ett plus är att Erik som ej velat krypa på knäna särskillt gärna nu gör det... annars hinner han ju inte med när polarn drar iväg över gräsmattan.
Astrahunden förtjänar lite beröm oxå! Vi vet ju att hon är en kanonhund. Men hon är så duktig! Försökte välkommna genom att bjuda till lek men Sonny tyckte det var lite läskigt så då ignorerade hon honom och fick med honom på en upptäcktsfärd över tomten.
Inomhus "leker" hon honom till vattenskålen och visar var grejorna finns... men fostrar även. "Nej du, benet får du när jag är klar med det, under barnstolen är min plats... du får det jag lämnar av Eriks tappade mat"
Appropå mat, pojken åt inte hela fyramålet i ett naffs utan lämnade skålen. Astra gick fram och luktade på godsakerna men förstod att lämna det åt lillvalpen, utan tillsägelse från husse tom. Detta trots att hon faktiskt just slängt i sig ett smakprov av Högmans hemkokta valpmat med stor aptit.
Den enda som inte är helt tillfreds är gammelkatten, men hon ändrar nog inställning om en dag eller två... dessutom har Sonny ju Astra som kliver emellan katten och honom... för han vill hemskt gärna fram till den där tjurtanten till katt.
Allt rullar på bra med andra ord och nu ska han ha mat igen. Vi hörs om ett par dagar, men jag tänkte att det kunde vara kul att få lite info på det här enkla sättet.

Mvh
Björn

http://www.hovslagarebjorn.se

 
Lisbeth

Lisbeth

14 maj 2009 21:50

Guuud så skööönt... Duktig lilleman o duktig Astrahund. Tack Björn och tack för bilderna!
Vad det gäller katten kommer det att gå bra, bara kisse får tid att studera nykomlingen.
Valparna är uppvuxna i vardagsrummet där vår största och snällaste katt Viktor residerar. Så de har från första stund sett en stor röd-vit katt framför ögonen...

http://www.geocities.com/ulvuskennel

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 4 februari 2015 10:34


   Vi som  jobbat för tidningen hittar överallt i och utanförorganisationen och har decenniers erfarenhet av faktainsamling ochnyhetsförmedling. Men ack nej! Detta får vi inte ägna oss åt sen de senastetio åren. Medlemmarna kan ju störas i sin rosa...

Av Lisbeth - 26 januari 2015 08:18


    I dagar när pennor höjs mot skyn och millioner manifesterar för yttrandefrihet och pressfrihet, kan man bara konstatera att detta gäller inte den sfär där undertecknad tillbringat större delen av ett yrkesverksamt liv. Journalister är inte v...

Av Lisbeth - 4 november 2014 21:51


  We are in Love and the Love i have for you never change do you know that Love? i feel same here ok.. You are my happiness you always make me feel better I love you more ...

Av Lisbeth - 20 oktober 2014 13:38


    Supreme Champion Yffranes New Moon Rising JW COTY 1 2013 waiting in the wings for judges´decision together wirt Co-owner/Breeder Marina. Yes, "Mandy" was awarded "StockholmsMästare"   His son Yffranes Someone Special aka "Bonney" - our l...

Av Lisbeth - 1 oktober 2014 06:13


Our Kits 4 months of age: Yfffranes Someone Special & Yffranes Tommy-Gun     Photo by Kicki Thenberg ...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards