Alla inlägg den 8 maj 2007

Av Lisbeth - 8 maj 2007 22:32

Gunvald & Jag var på valpkursen i kväll. Innan dess provades den dyra apotekskorsetten för att se om den hjälper Yours Truly att orkar hålla ryggen upprätt i mer än en timme. Det gjorde den, fast satans så obekväm att sitta i. Först fick valparna träna i att göra ingenting, dvs sitta still i klubbstugan medan Anqi instruktör hade genomgång. Det var nog så svårt för ett gäng med spring i benen. Därefter blev det kontaktövningar (splendid resultat), och inkallningsträning, hur kul som helst, startade med ordinära, som gick jättebra. Sedan "avancerade" - valparna kallades in en och en och fick springa i en "korridor" av kompisekipage. Tänk de små valparna klarade detta fint, benen gick som trumpinnar, alla var glada och viftade på svansarna, fick mycket beröm och marscherade av plan i strålande humör. Fika och lite nervarv i klubbstugan, delade en köttbullssmörgås med G. Visitering och hantering gicks igenom. Den här kursen är mycket lyckad, det är vi nog alla överens om.
Gäsp, nu går vi och nanar; Jack, Gunvald och katten Viktor, tung som sju strykjärn, sover helst på mattes mage. Zzzzz...

Av Lisbeth - 8 maj 2007 09:33

Kerstin ringde i morse och berättade att det kommit en ny fölbebis på Liljegårdens stuteri! Fina shetlandsponnystoet Furunäs Nilla hade en liten fölunge hos sig i boxen. Far är Ytterhalls Mistral. Det blev en svart hingstunge. Allt gick bra och mor & barn mår prima. Grattis!













Nu väntar man bara på stora connemarastoet Omega som vankar runt som en tunna.






Och så Voice som är här hos oss. Ännu inga tecken på någon nedkomst!






De´e´mycke´nu...






Hjälp hur ska man hinna med allt? Massor med jobb, hundar som ska tränas, räkningar betalas, huset ska (i varje fall borde) städas, tvättberget gås igenom. Hade tänkt skaffa lite blommor och blader för att piffa upp gården, men det får anstå - några dar. Uno kommer hit på sommarkollo, och sen... Ja, sen vet (minns) jag inget mer, men ytterligare måsten är det säkert. Har fått anstånd av skattmasen med deklarationen i alla fall. Nu MÅSTE jag arbeta!









---

---


Västgötaspetsarna Ulvus Flinga Våröga och Ulvus Frost Råttentått fyller 1 år!




Och inte att förglömma, de små tibbarna, alla med tillnamnet Ulvus; Adrian Mole, Pandora, Queenie och Pauline, hade sin ett årsdag igår. Hurra för hela sextetten som förljuvade förra sommaren för oss!







---


Undras om det blir några valpar i år? Eller om det "bara" blir en fölunge? Håll nu tummarna att allt går efter ritningarna både vad det gäller "tillverkningen" av hundbebbar och leverans av liten häst! Det här är inte så lätt alla gånger, om det nu var någon som tror det... Det rätta sinnelagt ska infinna sig, och så ska man helt enkelt ha tur eller i vart fall inte otur...
---

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards