Alla inlägg under juni 2008

Av Lisbeth - 20 juni 2008 17:44

Ola + Viggo i Graceland II.

Av Lisbeth - 19 juni 2008 13:28

Den här vackra sommaren, när vi inte har några småttingar att glädjas åt, då blommar mina petunior som aldrig förr.Trevlig midsommar!

Av Lisbeth - 18 juni 2008 19:43

Hur går Lisbeth vidare?Kör på som vanligt!      8 %Ha is i magen och avvakta SVA:s utlåtande.      50 %Satsa på en valpkull och hoppas på det bästa!      8 %Hoppa över valpkullen men börja tävla igen.      14 %Investera i framtiden, köp en ny liten valp!      4 %Skaffa nya hobbies, ex vis stavgång.      16 %Totalt har 50 personer röstat.Omröstningen startade 2008-05-31 09:34

Av Lisbeth - 18 juni 2008 17:37

Som var näst bäst på tentan, 57 poäng av 60 möjliga i sin chefs(vidare)utbildning. Det var 35 pers som tentade och vårt största lilla barn var alltså näst-bäst av alla.Kram från stolt mor & far!

Av Lisbeth - 17 juni 2008 10:02

Just nu sitter en annan och laddar för det bästa jag vet - nöjesresa i kombination med jobb! Vi ska åka i västerled i akt och mening att göra Ingrids skotte Viggo underskön(are)! Sen får vi se... kamera och bandspelare är iaf med!


Alla djur är rastade och utspisade samt vattnade, icke minst viktigt. Har även varit en sväng till stona på deras bete och fyllt på vatten samt hade med lite gotter till dem, så att de inte glömmer bort mig!


Under den långa resa finns det gott om tid att grubbla på ett blogginlägg som gror i min syndiga själ; vad kostar våra djur? Men först ska vi alltså åka iväg. Därför måste Yours Truly göra sig själv presentabel - tar längre tid för varje år! Mot duschen!

PS Ös på nu med förslag på min lilla omröstning! Tänker ta bort den vid 50 röster, så än fattas det 7.
---
I alla väderlekar - åska, slagregn, solsken, regnbågar kors och tvärs - foro vi västerut. Snart var vi framme vid den paradisiska lustgård där lille Viggo är född. Inom kort vidtog noppning av päls... vi blev invigda i skotteriets finare finesser. Lille V ser numera på pricken ut som en liten minityrskotte! Tiden går fort som den alltid gör i angenämt sällskap, glada och upplyftade körde vi hem. Viggos matte bjöd på lukullisk middag! Tack så mycket! Viggo fick fira sin 3-månadersdag på krogen. Han uppförde sig exemplariskt.

Av Lisbeth - 16 juni 2008 22:40

Har just betittat hur Tysklands lagmaskineri som väntat krossade den österrikiska kvartfinalsdrömmen. Jo, jag har sett varenda match, tjusats av fina dragningar, överstegsfinter, nertagningar, våndats med fotbollsspelare med ben som utsorterade vedträn. Senaste turkmatchen var det värsta man sett. Vilken dramatik! Jag är inte så där fruktansvärt på när det gäller just svenska laget, gillar inte överspänd nationalism, inte nationalism över huvud taget. Minns att i nationers och religioners namn har mänskligheten begått sina värsta illdåd.

Men fotbollspelare som är duktiga är nöjsamma att se. Det speciella ögonblicket är kanske inte i någon av matchminuterna, utan straxt före. När lagen står uppställda och kameran panorerar spelarna, en efter en - då hemsöks Yours Truly oundvikligen av olämpliga tankar. Tänker; dessa unga mäns farfäder och morfäder vid samma ålder var kanonmat som offrades på världskrigets slagfält. Abelbodied young men, det var de som gick åt först. Bättre att folk tävlar och springer efter en boll än att de skjuter ihjäl varandra. Detta låter föga djupsinnigt och hur töntigt som helst, men jag står för varje ord. Tjusigast är när Italiens nationalsång tonar ut, tycker jag som är en sentimental idiot och gråter på begravningar och beridna parader. Spelarna sjunger med armarna om varandras axlar och tar i ända från tårna. Mycket vackert!

Av Lisbeth - 16 juni 2008 07:47

Foto & design: Felix NilssonHurra! Bitte, Stina, Britta on success way up North!Vännäs SKK:Oxbergets Birka cert & Championat!Ch Grålötens Ylva Yllesocka BIR BIG-4 BlåHula Hund-2!Grattis från Ulvus västgötaspetsar

Av Lisbeth - 15 juni 2008 15:30

Algot blir tömkörd av sin nya matte. Goa gubben Algot - Lycka till!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards