Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Lisbeth - 31 maj 2009 21:54

Foto: Göran Staaf
När jag svängde in med den lilla röda forden genom grinden - efter två dagars Kennelfullmäkige, det var förresten ett utmärkt KF, utförlig rapport utlovas under morgondagen! - och parkerade på den vanliga platsen utanför vårt hus, då kändes ett ögonblick av fullkomlig LYCKA som jag kommer att komma ihåg under resten av livet...

Tänk att vi har klarat av allt, ja det har varit en kamp med tiden!

När man med lite försiktig optimism kikade ut mot år 2009, så blev man ju lite ängslig; hur skulle man orka och hinna med? Hur skulle det gå med jobben, ekonomin, bilarna, huset, djuren?

Jo, kneg har funnits - Yours Truly har hittills producerat 25 texter, artiklar, referat, etc. Det kanske inte låter så mycket på fem månader, men det är ett slit och så ska det vara rätt och i tid!

Huset har hankat sig fram, det mesta är nu riktigt prydligt och iaf överskådligt, har investerar i 10 l inomhusfärg... En underbar valpkull blev född, toppenhem till dem som lämnat boet och kanske en liten drömvovve till mig...

Hälsoläget är också åt rätt håll, Yours Truly är numera riktigt duktig på att vackla omkring utan att behöva hålla sig i något... Under de senaste åren har en annan smitit från alla doktorer och tandatleter - har inte haft tid och lust och kanske inte heller råd, men så tvingade en avbiten gadd till bot och bättring. Tandläkarräkningen kostade multum, bilreparationen likaså, men det gick... köpt bil till husse så nästan all kosing gick åt, men det gick!

Har avverkat SBK:s organisationskonferens, dito kongress och nu också KF. Sista veckan var en sekundstrid - jobba, jobba, jobba, ordna bete till hästarna, besök hos revisorn, deklarera - stöön!

Med ett par timmar tillgodo blev allt klart och den utsände menige reportern kunde med en suck av lättnad slå igen butiken, packa sin lilla ränsel och styra kosan mot Staden.

God - we did it!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards