Alla inlägg den 11 augusti 2007

Av Lisbeth - 11 augusti 2007 18:59

Ingrid kom hem i fredags, medförandes en gigantisk hembakad morotskaka samt 20 Midsomer Murder! En kväll i totalmysets tecken!


Kamraterna är på utställning! Lycka till alla som ställer ut i Askersund för Hans Åke Sperne! Denna hedersman bor på Väddö här i Roslagen. Yours Truly var därstädes, fast då på utställning av annat slag i egenskap av petklassdomare. Vi hade en trevlig dag i Vikingalunden, med underbart väder, c.a 200 marsvin. I Petklass dömde Catharina Johansson honor och jag hanar. Inte så många djur på g a semestertider och annat men desto högre kvalité. Mycket fina och välskötta grisar! Roligt! Marsvin är väldigt rara och söta djur!


Alla människor var trevliga och Norrort med Anna och Vickan i spetsen hade gjort en jättefin utställning. Har nästan glömt hur mysigt det kan vara på en Pig Show!


Med hem kom ett par av våra rexar tillbaka från matte som flyttar utomlands; Junker med liten son samt Henny. Tack Anna för att du tagit så väl hand om våra små grisar. Lycka till med jobbet som reseledare! En liten bonusgris fick vi också, lilla DEW rexhonan Bertha. Tack Bettan! Så nu börjar vi bli riktigt välbeställda på fin-fina rexar igen! Ingrid och jag hade en verklig toppendag, ett sådant sommarljuvt minne som man kan leva på när vi slirar runt i snömodden. Tack Denise som körde Ingrid ända hem till Nynäshamn. Ett särskilt hedersomnämnande till Ulle som gör allt så mycket roligare!

---

PS Ett tidigare inlägg illustrerades med den legendariske Arne Anka, en satirisk tecknad serie av Charlie Christensen. I Arnes pratbubbla finns ett citat av Hitler, vilket jag tyckte passade bra till bloggens text. Enligt uppgift har någon därvidlag känt sig jämförd med Hitler, trots att det inte stod ett ord om den saken. Suck! You can´t please some people... Undrans vem som känner igen sig i dagens Arne?

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards