Alla inlägg den 18 augusti 2007

Av Lisbeth - 18 augusti 2007 21:44

Västgötaspetsen Ulvus Minna med sina 2 veckor gamla valpar e Ch Westorp Jack Mc Call. Det är En långsvansad tik, en långsvansad hane och tre stubbsvansade hanar. Kullens namntema är engelska deckare. Valparna har vuxit jättemycket, öppnat ögonen och börjar hasa runt lite mer målmedvetet. Än så länge är mammas mat bäst!

Av Lisbeth - 18 augusti 2007 08:50

Tibetansk spaniel, mamma Mimmi (Nalinas CriCri) med sina valpar, 6 dagar gamla idag. En bild som andas frid och ro...






Pappa heter Nalinas Peleus (Pigge) och har 2 cert. Valparna kommer att namnas efter karaktärerna i filmen Flawless med De Niro och Hoffman. En händelse som ser ut som en tanke (i betraktande av senaste tidens debatt) men som jag hade tänkt ut sedan länge. Det är två svarta hanar en mörkt sobel hen och två svarta tikar. Den mörkt sobel pojken får heta Rusty efter en av filmens hjältar (om han blir rödsobel, vilket jag tror) de andra får rollnamn som de passar att heta.






Mammorna och alla valpar mår bra!
Min uppgift är arr kolla att alla har det bra, finnas till hands, vips släppa ut respektive mamma när så önskas, samt servera mat "på sängen" - inget heltidsjobb, men närapå!




Den här helgen är stora Nyköpings-Norrköpings-extasen. Lycka till alla vänner som ställer ut!





--










---





Då stor pajkastning utbröt, vilket föranledde SKV:s gästboks stängning och en vildsint debatt på annan blogg att tvärdö - så har behov av diskussion uppstått. Vilket man kan spåra i alla inlägg det senaste dygnet på ulvusbloggen.





Med tanke på de tråkigheter som drabbades vgs-världen under 2000-talet så är detta förståligt. Klubben fick ju till och med tvångsförvaltas på grund av den stora osämjan. Ja, jag tjatar om detta, men saken måste hållas i åminne, så att eventuella nytillkomna kan ana vidden av problematiken. Annars blir dagens debatt obegriplig. Tvångsåtgärden var en unik åtgärd i SKK:s 125-åriga historia. Bråk och stridigheter finns i alla hundklubbar, men detta gick utanför all mänsklig föreställningsvärld.




Självklart välkomnas diskussioner och konstruktiva inlägg! Sedvanliga publicistiska regler gäller! Anynyma inlägg undanbedes, undantag känd signatur. Otidigheter mot namngivna personer publiceras icke. Avbrännes med lättbentyl (obs skämt!). Det är tillåtet att skoja om saker på ulvusbloggen. Ju fler dess gladare!

---



STORT GRATTIS! Till Annika för fina individuella resultat på kennelns uppfödning samt 1 pris Hp Westorps uppfödargrupp i Norrköping. Återkommer med fler detaljer...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards