Alla inlägg under februari 2008

Av Lisbeth - 11 februari 2008 10:19

Se här så vackra veteraner av alla sorter! Dr Göran Bodegård dömde Veteran of Veterans på Grand 2002.
Såg att Ch Skogsbygdens Viola af Bondestam är inbjuden till Veteran of Veterans och Skogsbygdens Nora Supernova till Champion of Champions i Grand Hotels Vinterträdgård. Vad roligt!
Mig veterligt är det första gången som västgötaspetsar deltar vid denna galatillställning.
Konsulterade för säkerhets skull Marina Reuterswärd (med viss reservation för minnesfel - det finns 25 år av tävlande!) - men troligtvis är de vackra västgötatikarna de första av sin sort att beträda stora scenen. Lycka till! Till en förtrollad natt i vackra vovvars tecken....

Av Lisbeth - 10 februari 2008 14:07

På initiativ av Agneta Res, Nalinas tibbar, har vi samlat oss till söndagspromenad runt Societsparken i Norrtälje. Förutom ett halvdussin tibetansk spaniel i varierande storlek och åldrar med vidhängade ägare, var Ingrid och jag med västgötaspetsarna Uno, Gunvald och Gerda. Vi knallade runt strandpromenaden, sedan en tur runt Kvisthamra, tog c:a en timme. Mycket trevligt! Bildbeviset är taget i hamnen, å kaj framför det fartyg tillhörigt familjen Reis, namnat Nalina, lämpligt nog.

Av Lisbeth - 9 februari 2008 22:35

Missa inte...

* nytt på skrytsidan www.geocities.com/ulvuskennel

* Ingrids blogg, back in business http://igurt.bloggagratis.se/

* Omröstningen på Ulvusbloggen! Mitt livs första så jag är jättenyfiken påå resultatet!
* nytt http://www.skottefederationen.se/Svenska/skotten/Raskompendium
Man går i spinn av förtjusning, är samtidigt grön av grämelse... Varför efterfrågas kynologisk kompetens och språklig begåvning DÄR men icke HÄR? Beklagar, detta låter illa tyvärr.
Yours Truly - Posing för an allegorical picture - Joy Competing With Envy...

Av Lisbeth - 8 februari 2008 16:20

...två ponnyer blir dagligen tre!

Och varje minut en shettis tittar ut,

morot är gott som ni kan se!



Det var fasen vad mörk bilden blev! För sent att göra något åt det. Får ta bättre bild i morgon om det fina vädret håller i sig. Håll till godo med gårdens ponnyer!

Av Lisbeth - 8 februari 2008 12:08

På begäran! Så här ser den ut, Dollys holländska körvagn. Det är en fyrhjulsvagn för enbet, ser lite ut som en maratonvagn (alltså inte de fina man brukar ha på uppvisningar). Den är svart med gula dekorränder och ljusbruna säten, har gummihjul och fjädring, men ingen broms... Mern Dolly är så lydig och duktig, så hon stannar snällt på kommando!Hovslagaren var här och stona har fått fina hovar. Alla uppförde sig exemplariskt, även fölet Viola, och lyfte snällt på fötterna. Så nu väntar bara på att geggan ska försvinna. Sol och vackert väder är det i alla fall. Mot städningen! Och sen ska seldon och huvudlag putsas och smörjas. Hurra!

Av Lisbeth - 7 februari 2008 22:43

Faber est suae quisque fortúnae - Var och en är sin egen lyckas smed (Appius Claudius Caecus ca 300 f. Kr.)







Detta med anledning av min nya uträkning hur bilproblematiken ska lösas. Bilrockad enl Högman: röda forden överlåts till husfadern, gammelforden får en hedrande begravning. Yours Truly tjänar en hel skrälldus med penningar och köper nytt!



Skulle detta senare skita sig (man måste vara realist!) - plan B: första delen genomförs och Högman får (temporärt) vara billös & uppoffrande hjälte - en roll som kommer att spelas con amore...


In the meantime - Dolly spänns för holländska vagnen och släpar hem hö, halm, havre & morötter. Så roligt!



Av Lisbeth - 7 februari 2008 16:47

Gerdas bror, har nu blivit så HÄR stor... samt stilig!

Av Lisbeth - 7 februari 2008 13:35

Haver ni sett Höman, hon som kör omkring hö...Borde proto ändra mitt efternamn... hö är nämligen det som sysslas med mest för tillfället. Marsvinen måste ha hö för att må bra, tre hästar käkar kopiösa mängder hö. Det är ett evigt tuggande och mumsande, för dessa djur är funtade på detta vis. Även Ingrids marsvin ska ha sin hötuss, så den får de härifrån. Visst skulle deras matte kunna köpa zoobutikens vara, men... då framförallt stor-matte är ekonomiskt sinnad, så bär det emot att betala 30 ggr så mycket för en ynka liten påse. Alltså blir det roslagsbrohö! Det ska vara särskild sort, magert sent skördat hö, inget klöver i. Jag investerade i 350 balar hö, vis som jag är. Borde räcka hela vintern Men höet finns på en höbinge några kilometer härifrån.Har ingen egen transport och ingen krok på bilen. Den lånetransport som tar 50 balar är trasig, så jag får köra hö i lilla Forden. Den rymmer 4 balar. Det är som att spotta i helvetet, det bara fräser till. Tugg, tugg... så är höstråna slut. Alltså kör H ö(g)man ständigt omkring med balar i bilen...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards