Alla inlägg under maj 2007

Av Lisbeth - 4 maj 2007 08:42

Tiden är så fylld av fart och fläkt - så kallat jäkt! Maj månad med fullspäckad agenda, hur ska man hinna med allt? Är livrädd för att glömma/missa något! Och bloggen täcker som vanligt alla samhälleliga aspekter. Intet mänsklig är oss främmande he he... Här tar vi ut svängarna; från 1:a majtåg till 35.000-kronors diamanter! Det mesta är kul och spännande, stämningen i gråspetteklubben är nu entente cordial - härligt!
Men som sagt, hur ska man hinna med?

* Stundande helg är SBK:s kongress, där blir det reportage.
* På söndag är det spårövning för Gunvald.
* 12 maj utställning i Österbybruk
* 17 maj SKV stora special, massor av västgötaspetsar!
* 27 maj utställning Norrtälje LKK
* 2-3 juni Kennelfullmäktige
osv...

Mycket ska ordnas och bestämmas/beslutas om. Tikar löper; vem ska bli mamma? Och vem pappa? Sökes: stilig och trevlig västgötaspets, hane, gärna meriter, gärna grå och långsvansad. Är han dessutom fulltandad är det bedårande. Men viktigast; trevligt, folkligt icke-hispigt temperament. Ej besläktad med de mina, i vare fall inte på fel sätt.

Och när kommer Voice fölunge? Som sagt, de´e´ mycke´ nu....

Av Lisbeth - 2 maj 2007 08:33

Härlig förstamajhelg! Huset var hyfsat rent, hann i stort sett med alla mina åtaganden. Ingrid dök upp för födelsedagsfirande, närmare referat på http://igurt.bloggagratis.se/ medförande en urgod vegolasagne i kolossalformat. Tackar! Fika och tårta, presenter utdelades, djur framtogs och inspekterades, hundpromenader genomfördes. Hundarna blev galna av lycka, lille G fick visa sina leksaker och färdigheter samt lära sig en ny konst.



Hästarna kom in i farstun och ville vara med! Ingrid fick ut dem genom att muta Dolly och Voice med varsin morot innan de vält alltför många saker.


Lilla Pärla (rexmarsvin) födde dagen till ära en ljuvlig bebis, en stor pojke med jätteöron och den mest underbara lockiga päls i ljust cinnamonagouti. Han döptes till Hjalmar efter en av 1:a majs storheter.



Inga smällare! Yours Truly, som var taggad, hade hetsat upp sig i onödan. Inga brasor heller, de förståndiga grannarna vågade inte tutta på i blåsten.



Far for iväg på domaruppdrag och jag körde Ingrid till bussen. Tänk vårt sista lilla barn är 28 år!







Sköna maj välkommen! Bloggens lilla 1:a maj causeri hade prick 100 besökare! Hjärtligt välkomna ska ni vara allesamman!

Nu är det två veckor sedan jag skippade blodtrycksmedicinen. Höll andan och befruktade på det värsta, men jag mår som en prinsessa på vift. Tom den kritiska dottern kommenterade hur pigg Mor ser ut. Måste bero på detta eller en kombination av frisk luft, motion, pension & being in love (Gunvald!).--3.5 Här är det uppåt värre! Hur ska detta sluta? Fortfarande pigg! Behöver ingen eftermiddagstupplur för att orka stå på benen.







Igår var en ypperlig dag, lyckades med nästan allt. Susade in till staden efter morgonkarusellen, i akt och mening att slita ut kontanter för att betala hovis. Det värsta var att halva Roslagen bestämt sig för samma sak, ett elände att hitta P-plats. Lyckades efter mycket snurrande klämma in Forden nere vid hamnen, alltså en bra bit från Banken. Nåja, jag är ju så spänstig numera, så en promenad i raskt tempo kan ju inte skada. Olyckligtvis passerades en rad intressanta butiker... Det bidde lite dyrt, men var väl värt att fira det stundliga välbefinnandet. Och... nu kommer det: var in till Sören Guldsmed, för att hämta pärlörhängen. Hade sumpat det ena hänget, så juvelmästaren fixade nya. Lätt rosa, droppformade och tillrar lite. SÅ fiint! S påminde sig den diamant som Yours Truly köpte i en kombination av yra och tillfälligt välstånd, samma dag som Riksbanken höjde räntan till 500%! Den, diamanten alltså, är s.k fancy colour, navettslipad, 0,7 ct, har två cerfikat och är helt magisk. Ser ut ungf så här, obs ej samma!



Man kan roa sig på många sätt... Det är lätt att bli bortkollrad i Roslagen!

Från dessa tjusigheter störtade man hem för att ta itu med livets hm... mer fundamentala sidor. Stopp i toan! Med dödsförakt gav jag mig på detta. WC unblocked! Kan själv! Så nöjd jag blev.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards