Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Lisbeth - 11 augusti 2010 19:26

  Bloggplatsen har hittat på en ny tjänst: FRÅGERUTAN.

Yours Truly har inte fått några frågor än, så jag gör en med ovanstående intressanta bild som utgångspunkt:

Vad föreställer detta? Extra plus om den som varar kan lista ut hur det hela gick till.

Vinnar bjuds på glass vid lämpligt tillfälle.

PS Jag vet att jag är skyldig Annika "Westorp" ett första pris som segrare i en tidigare timad frågetävling! We never forget...

Så gissa på nu! Som ledtråd kan sägas att det hela grundar sig i en aktuell händelse.

Rätt svar, se nedan.

FELIX: Hej, här är mina fötter avtorkade efter Sonisphere festivalen. Dvs hårdrockbegivenheten i helgen som förvandlade Stora Skuggan på Djurgården till en lergrop...  

Av Lisbeth - 11 augusti 2010 08:16

Yours Truly har så vitt det är bekant inte en enda ovän... Men en "stalker" - anonym förstås - förpestar internet. En person med det påhittade namnet "Mikael Svensson" dök för första gången upp i en kommentar (dec 09). Lite grötmyndigt men tämligen hovsamt ifrågasattes uppgifter i bloggen. "Mikael Svensson" fortsättningsvis MS, talades till rätta och försvann ur mitt liv. Trodde jag.

Nu har det visat sig att MS för ett livaktigt liv på internet! Flera andra personer, vilka uttryckt kritik eller undran över konvulsionerna inom SBK, har fått rader av kommentarer eller mail från MS via hotmaildress, omöjlig att spåra.

Den huvudtes som MS odlar är att de som är kritiska eller undrande över tillståndet i SKK:s största specialklubb, "skitar ner" densamma. På sistone har MS hårdnat i tonen. Nu är syftet uppenbart: att så split mellan kritiker på olika håll.

Nå, det här är väl inget att bry sig om? Stollar finns väl överallt...

Förvisso, men de anonyma aktiviteterna från MS hotar civiliteten, livskvalite och tryggheten inom organisationen. Och hur kul är det?


MS använder en stor del av sin (arbets?)tid till sin verksamhet. Han operera via olika datorer och platser. MS är som Fantomen, ibland vandrar han (hon?) runt som en vanlig människa...

   Till skillnad från serievärldens Fantomen verkar Fantomen Svensson inte i det godas tjänst för att undsätta drabbade människor. MS spionerar på misshagliga personer, håller sig a jour med privata hemsidor och bloggar, nagelfar journalisters arbeten för att hitta verkliga eller inbillade oförrätter och drar egna förhastade slutsatser. Yours Truly vet naturligtvis inte - än.. MS verkliga identitet. MS är välinformerad ivf långt över gängse SBKmedlemsnivå, tror sig känna till olika aktörers inbördes förhållande och har uppenbart en central post inom organisationen.

Fantomen Svensson lämnar spår...

Första inlägget på ulvusbloggen var från Bromma och IP-adressen gav vid hand ett mobilt bredband med telia som leverantör.

Senare alster från Fantomen är skickade från Säter (Dalarna), Kallax (Luleå), Stockholm C Scandic, Björklinge (Uppland), m.fl. 

Fantomen var oförsiktig nog att nämna sin närvaro vid förra årets kongressmiddag. Det ringar in urvalet ytterligare...

Så come an, nu "Mikael Svensson" - var inte blyg! Det du sysslar med är omanligt (om du nu är en karl). Ge dig till känna och är allt glömt och förlåtet! Envar har rätt att ha en uppfattning. Kan du inte föreställa dig att de som du nu förföljer faktiskt är alldeles sanningsenliga...

Eller skulle din världsbild rasa då?

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards